Ексклюзиви
пʼятниця, 22 квітня 2016 18:56

У Вінницю не їдуть туристи через герб

У Вінницю не їдуть туристи через герб

У Вінниці створюють "Агенцію регіонального розвитку". Вона буде допомагати підприємцям розвивати Вінницю та власні ідеї. Про це кореспонденту повідомив голова Вінницької обласної ради Анатолій Олійник.

"Агенція має допомогти підприємцям створити і розвивати бізнес- проекти. Якщо проект рентабельний, то "Агенція" надає фінансування й допомагає підприємцю на кожному аспекті роботи. Якщо проект провальний, його повертають автору вказуючи на помилки" - каже Анатолій Олійник.

Іноземні туристи не їдуть до Вінниці через не правильний логотип. Зображене на гербі сонце асоціюється у Європейців із морем, якого вони не знаходять на карті.

"Для залучення іноземних партнерів, нам необхідно розробити бренд міста. Для цього ми запросимо рекламних агентів та спеціалістів з маркетингу. Разом з тим на прикладі нашої "Агенції", покажемо містянам, що необхідно побороти стару корумповану систему. Це допоможе переконати інвесторів вкладати гроші у Вінницькі проекти" - розповідає генеральний директор "Лодзинської агенції регіонального розвитку" Пшемислав Анджеяк.

Тимчасового директора агенції обиратимуть 18 квітня. Співбесіду з кандидатами проводитиме польський представник. Головною умовою є знання англійської.

"Менеджерів агенції обиратимуть серед випускників вищих навчальних закладав. 5 студентів, які напишуть найкращі плани, щодо роботи структури отримують рік безкоштовного навчання та стажування в Польщі" - каже Пшемислав.

Читайте також: До Великодня завезуть дешеві продукти

Нагадаємо, Вінниця увійшла у п'ятірку міст з найкращими умовами життя. Городянам запропонували 21 критерій, щоб оцінити рівень життя у своєму місті. Зокрема, пропонували оцінити медицину, дороги, тротуари, збір сміття, освіту, культуру, торгівлю. Вінниця потрапила в п'ятірку перших по двадцятьох критеріях

Зараз ви читаєте новину «У Вінницю не їдуть туристи через герб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути