Ексклюзиви
вівторок, 28 липня 2020 12:53

Для прихильників української музики оновили давню ліричну пісню

Для прихильників української музики оновили давню ліричну пісню
Віктор Винник і МЕРІ випустили ремікс на пісню "Чому болиш?"

Триває карантинне літо. Наприкінці березня музиканти Віктор Винник і МЕРІ видали 5-й студійний альбом "Снайпери-Амури", записали карантинну версію давнього хіта "Мерідіани", а також відзняли кліп на 1-й сингл з майбутнього альбому - пісню "Бувай ми здорова".
У плани музикантів втрутився випадок.

"Мені написав київський музикант Юрій Дивисенко, який працює під неймом ReciDevist, і представив варіанти реміксу на наш трек "Чому болиш?.." Незважаючи на те, що я ніколи не планував робити танцювальну версію цієї пісні, бо вона, як на мене, надто лірична і особистісна, та коли почув запропоновані напрацювання, мені сподобалось і я погодився на співпрацю. За стилістикою ремікс нагадав мені 90-ті і музику Роберта Майлза. До речі, пісня "Чому болиш?.." написана 1998-го", - розповів Віктор Винник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В українській музиці пісні меланхолійні, в'ялі в акомпанементі і подачі. А хочеться нерву - Іван Леньо

Щоб представити нове творіння, яке тепер має назву Віктор Винник і МЕРІ – "Чому болиш?.."/ReciDevist REMIX/, постало питання відеоряду. І оскільки відеокліп на пісню вже існує, його відзняв 2017-го київський кліпмейкер Влад Разіховський, команда вирішила зробити лірик-відео. Це перше офіційне лірик-відео за всю історію МЕРІ. За основу взяли кадри з оригінального кліпу, з цією роботою чудово впорався давній знайомий Віктора Винника і МЕРІ – музикант, продюсер та режисер Ярослав Баран, знаний як співак Ярек.
Тепер проникливу і чутливу пісню "Чому болиш?.." у новому звучанні зможуть почути і побачити усі прихильники української музики.

Віктор Винник і МЕРІ записали кавер на неймовірно популярний шлягер 20-х років минулого століття - пісню "Бувай ми здорова".

Зараз ви читаєте новину «Для прихильників української музики оновили давню ліричну пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути