— Мию два середні кабачки та нарізаю вздовж товщиною пів сантиметра. Ставлю духовку на розігрів до 180 градусів, — говорить 35-річна Ольга Вітер. — Застеляю деко папером для випікання, розкладаю на ньому кабачки. Змащую олією та трохи солю. Ставлю на п'ять хвилин. Це роблю для того, щоб стали м'якими і не ламалися, коли будемо їх закручувати в рулетики.
Поки печуться кабачки, готує куряче філе. 300–350 г м'яса ріже тонкими пластинами, відбиває, солить і перчить. Подрібнює на тертці часник і викладає його на філе. Залишає на 5–10 хвилин. Коли кабачки охолонуть, викладає смужки курячого філе.
— Для начинки беру дві столові ложки сметани. Часнику використовую чотири зубчики, — продовжує. — Додаю петрушку, базилік. Солю, перчу та перемішую. Можна використати магазинний соус "Паприк".
Філе зверху змащує начинкою зі сметани. Бере приблизно столову ложку. Присипає тертим твердим сиром. Скручує в рулетики, проколює зубочистками, збризкує олією і запікає в духовці за температури 180 градусів 25–30 хв. Готові вироби посипає зеленню і подає до столу.
Коментарі