субота, 15 червня 2019 15:40

Кабачкові рулетики запікають із курячим філе

— Мию два середні кабачки та нарізаю вздовж товщиною пів сантиметра. Ставлю духовку на розігрів до 180 градусів, — говорить 35-річна Ольга Вітер. — Застеляю деко папером для випікання, розкладаю на ньому кабачки. Змащую олією та трохи солю. Ставлю на п'ять хвилин. Це роблю для того, щоб стали м'якими і не ламалися, коли будемо їх закручувати в рулетики.

Поки печуться кабачки, готує куряче філе. 300–350 г м'яса ріже тонкими пластинами, відбиває, солить і перчить. Подрібнює на тертці часник і викладає його на філе. Залишає на 5–10 хвилин. Коли кабачки охолонуть, викладає смужки курячого філе.

— Для начинки беру дві столові ложки сметани. Часнику використовую чотири зубчики, — продовжує. — Додаю петрушку, базилік. Солю, перчу та перемішую. Можна використати магазинний соус "Паприк".

Філе зверху змащує начинкою зі сметани. Бере приблизно столову ложку. Присипає тертим твердим сиром. Скручує в рулетики, проколює зубочистками, збризкує олією і запікає в духовці за температури 180 градусів 25–30 хв. Готові вироби посипає зеленню і подає до столу.

Зараз ви читаєте новину «Кабачкові рулетики запікають із курячим філе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають