субота, 01 червня 2019 14:56

У Нехворощі ремонтують вулицю Столярів

Автор: фото із соціальної мережі ”Фейсбук”
  На ремонт дороги по вулиці Столярів Нехворощанської громади виділили 1 401 843 гривень
На ремонт дороги по вулиці Столярів Нехворощанської громади виділили 1 401 843 гривень

У Нехворощанській ОТГ Новосанжарського району на Полтавщині капітально ­ремонтують вул. ­Столярів. Із бюджету ­громади виділили 1 401 843 грн. ­Протяжність ­ділянки — 400 м.

До цього капремонт доріг зробили в селі Лівенське на вул. Партизанській та у Маячці на вул. Центральній. На кожну виділили майже 1,5 млн грн. Мають протяжність по 400 м.

Капітальний ремонт закладений у Перспективному плані розвитку Нехворощанської ОТГ на 2019–2021 роки. В майбутньому відремонтують вул. Шевченка та Пушкіна у Нехворощі, вул. Садову та Миру у Шедієвому, вул. Локшина у Маячці, вул. Центральну в Соколовій Балці, вул. Волошкову в ­Губарівці.

— Вибирали ділянки, де найбільше ям. Селяни, які там живуть, радіють. Інші, бачачи це, хочуть, щоб і на їхніх вулицях зробили ремонт, — говорить 47-річний Олександр Лимар, заступник голови Нехворощанської ОТГ із питань діяльності виконавчих органів. — Якщо наприкінці року матимемо перевиконання у бюджеті, займемося й іншими проблемними дорогами громади.

Підрядник — полтавське підприємство "Дорпродтрейд". Тендер на ремонт виграли через систему "Прозорро".

Зараз ви читаєте новину «У Нехворощі ремонтують вулицю Столярів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають