субота, 08 червня 2019 17:43

Райрада виділила гроші на ремонт реанімації й доплати лікарям

Автор: Вадим Патик
  31 травня відбулось друге пленарне засідання 22-ї сесії Полтавської районної ради
31 травня відбулось друге пленарне засідання 22-ї сесії Полтавської районної ради

— Орієнтовно на ремонт та модернізацію ­реанімаційного відділення районної ­лікарні буде витрачено близько 9 мільйонів гривень, — каже голова Полтавської райради ­Михайло Кононенко, 57 років. — Нині виділили 2,7 ­мільйона на ремонт приміщення відділення. Ще близько 500 тисяч дасть Щербанівська громада. У перспективі плануємо придбати нове обладнання. Також направили мільйон гривень на ремонт даху будівлі, де розташована Абазівська ­амбулаторія.

Рішення про дофінансування лікарень депутати ­районної ради прийняли на другому засіданні 22-ї сесії 31 травня. Також проголосували за виділення коштів на ремонт освітніх закладів, встановлення ­освітлення.

— Із бюджету також доплатимо медичному персоналу в районній лікарні та сільських амбулаторіях, — продовжує Михайло Михайлович. — Під це заклали 2 мільйони гривень. 200 тисяч виділили, щоб травмовані люди могли безкоштовно робити МРТ, а не шукали гроші в такому стані.

— Відремонтуємо дах школи в Тахтауловому. Він сильно протікав. На це пішло 320 тисяч гривень. Ще 4 ­мільйони плануємо направити на ремонт школи у Супрунівці, — додає заступник голови райради Олексій Івженко, 38 років. — Виділили кошти на встановлення освітлення на вулицях населених пунктів району. Під це заклали 539 тисяч.

Зараз ви читаєте новину «Райрада виділила гроші на ремонт реанімації й доплати лікарям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають