Ексклюзиви
субота, 01 червня 2019 14:11

Автобусну зупинку поставлять у Таргані

Два сертифікати подарував благодійний фонд "Фортеця" селу Тарган Володарського району — на встановлення автобусної зупинки і системи безпеки на пішохідному переході. Вручили 25 травня, на святкуванні Дня села.

— Школа розташована в передмісті Володарки і наші діти їздять туди шкільним автобусом. У нас не було зупинок і учні чекали транспорт під відкритим небом, — розказує сільський голова Таргана Василь Ушинський, 60 років. — Тому звернувся за допомогою до Олександра Ференця. Засновник благодійного фонду відгукнувся. Та ще й перехід через дорогу вирішив зробити безпечнішим.

По обидві сторони "зебри" встановлять фігури дітей. Вони будуть зеленого кольору та підсвічуватимуть перехід. Це дасть змогу водію побачити людей на дорозі.

— Уже підготували місце для зупинки. Наступного тижня все буде готово. Це коштувало близько 20 тисяч гривень, — додає сільський голова.

Цього дня у центрі села також відкрили Свято-Михайлівський храм Православної церкви України. Розрахований на 150 прихожан.

Зараз ви читаєте новину «Автобусну зупинку поставлять у Таргані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають