неділя, 30 грудня 2018 17:26

Як зустрічатимуть Новий рік чиновники і депутати

Віталій Турпітько, 50 років, депутат Полтавської районної ради, голова координаційної ради громадських організацій учасників АТО Полтавської області:

— Після повернення з АТО вирішив, що в країні змінювати все треба з низів. Пішов у депутати. Новий рік вважаю святом сімейним. Ми не ходимо в гості, нікого не запрошуємо. Інша справа — Різдво. Це свято кумів. Традиційно з 6 на 7 січня до самого ранку гуляємо. Дружина Інеса викладає латинь англомовним студентам медакадемії. Син навчається на п'ятому курсі Полтавського національного технічного університету. Коронні страви новорічного столу — салат олів'є, печена курка.

Галина Данько, 48 років, начальник фінансового управління Полтавської райдержадміністрації:

— Спочатку Новий рік зустрічаємо вдома, потім ідемо до місцевої ялинки. Далі дитина святкуватиме зі своїми друзями, ми — зі своїми. Синові Дмитрові 20 років. Працює, навчається заочно в автомобільній академії у Харкові.

Щороку на свята згадуємо цитату: "Какая гадость ваша заливная рыба". Бо син її любить. Однак головна новорічна страва у нас — холодець. Дотримуємося ще "радянського" новорічного меню.

Анатолій Рибась, 57 років, депутат районної ради:

— Зустрічатимемо 2019-й удома, спокійно, по-сімейному. Ждемо в гості внучку Вікусю. Вона прийде з мамою й татом. Із дружиною Тамарою ми однолітки. Доньці Олені 33 роки. Головна страва на новорічному столі — печена з яблуками качка. Сподіваюся, наступний рік буде веселіший, хоча перипетій попереду чимало. Мусимо пережити вибори президента, Верховної Ради.

Зараз ви читаєте новину «Як зустрічатимуть Новий рік чиновники і депутати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають