субота, 18 травня 2019 15:44

У Карлівці відкрили "Маркетопт"

Автор: Ірина Мартинюк
  9 травня у місті Карлівка Полтавської області відкрили супермаркет "Маркетопт". Розташований на вулиці Полтавський шлях, 99
9 травня у місті Карлівка Полтавської області відкрили супермаркет "Маркетопт". Розташований на вулиці Полтавський шлях, 99

9 травня на вул. Полтавський шлях, 99, у місті Карлівка на Полтавщині відкрили магазин "Маркетопт", який будували півтора року.

Кількасот людей вишикувалися в чергу заздалегідь. Поруч розташувалися намети з продуктами із супермаркету для дегустації — хлібо-булочні, ковбасні вироби, молочні продукти. О 9:00 охоронець відчиняє двері, прикрашені біло-синіми кульками. Працюють п'ять кас.

У магазині — світло й просторо. Ліворуч від входу — кафетерій. За ним починаються відділи.

— Ми давно хотіли відкрити в Карлівці магазин. Асортимент товару — різноманітний. Є свіжа риба, м'ясо, крупи, напої, побутова хімія, діють акційні пропозиції. Через кожні 10 днів — найнижча ціна на товар, а також щотижневі акції. Зробили кафетерії, в яких люди зможуть пригощатися сендвічами, кавою, піцою. Її виробництво допомагав налагодити бренд-шеф з Італії, — каже керуюча "Маркетопту" Марина Марченко.

Першим покупцям, незалежно від суми в чеку, дають подарунки — дитячі іграшки, спеції, солодощі, рукави для запікання.

— Можна придбати екзотичні фрукти — авокадо, пітахаю та багато інших. В місцевих магазинах такого немає, — каже 28-річна Тетяна Дубина, мешканка Карлівки, показує пакет із покупками.

— Дешевші крупи, придбала 3 кілограми гречки, а в подарунок отримала іграшкового тракторця для 3-річного онука Саші, — говорить 67-річна Галина Євенко.

— Мені донька розповідала про цей маркет. У Полтаві вони з подругами часто смакують піцою. Тепер і в нас буде місце, де зустрічатиметься молодь. Мені подобається різноманіття продукції в рибному відділі — свіжі карасі, соми, щуки, — говорить 53-річний Сергій Стрельченко.

Городяни кажуть, що зарплата касирів — від 6400 грн плюс премії. Магазин працює щодня з 7:00 до 22:00. В ньому є зона для відпочинку, вбиральні. На території поставили лавки.

Зараз ви читаєте новину «У Карлівці відкрили "Маркетопт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають