Ексклюзиви
субота, 28 вересня 2019 14:30

4-річна Златослава Гайдук вчитиметься у школі моделей

Автор: Фото надане Анною Гайдук
  Місяць тому Златослава Гайдук узяла участь у фотосесії, де рекламувала одяг із нової колекції дизайнерки Олени Білик
Місяць тому Златослава Гайдук узяла участь у фотосесії, де рекламувала одяг із нової колекції дизайнерки Олени Білик

— Сьогодні Златочці чотири роки. Святкуємо в домашній обстановці, бо останній місяць був насичений — донечка почала кар'єру фотомоделі, — каже гайсинчанка Анна Гайдук, 28 років. Говоримо 23 вересня.

Місяць тому її донька Златослава пройшла кастинг української дизайнерки вечірнього вбрання Олени Білик. Узяла участь у фотосесії, де вбиралася в одяг із дизайнерської колекції майстрині "Сила стихій". Світлини дівчинки опублікували в літньому випуску глянцевого журналу Little Photomodel of the Ukrainе 2019. Зараз надходять пропозиції щодо навчання Злати у столичних агентствах маленьких моделей.

— Рік тому ми з донькою і чоловіком поїхали у столицю, — продовжує Анна. — Коли гуляли торговим центром, натрапили на дитячий кастинг. Злата захотіла взяти в ньому участь. Потрібно було витягти з капелюха папірець і зобразити записану на ньому емоцію. Златі випало показати радість. Донька з цим чудово впоралась. І вже через деякий час нам запропонували навчатись у школі моделей Babyphotostars. Але тоді так склалися обставини, що ми відмовились. А вже цього літа моя однокласниця надіслала нам посилання на сайт, де на кастинг запрошували блакитнооких кучерявих дівчаток 3–4-річного віку. У той же день ми зібрались і поїхали в Київ, бо конкурс уже завершувався. На кастингу Злату попросили розповісти про себе й запитали, що їла на сніданок. Вона трішки розгубилась, але її похвалили і сказали, що донька гарна в кадрі. На жаль, тоді ми не пройшли відбору, але нас там помітили й незабаром запросити взяти участь у фотозйомці колекції одягу.

Після зйомок дівчинці створили професійне портфоліо і власну сторінку в соцмережі "Інстаграм". Зараз надходять пропозиції щодо участі в інших кастингах і навчання в агентствах моделей. Також пропонували зйомки в короткометражній стрічці.

— Злата дуже активна, — додає Анна. — З пелюшок — на стадіоні, адже тато — тренер із боксу. Донька любить кататися на самокаті й танцювати. Обожнює домашніх тварин, особливо нашого песика Тайсона. Ще ми з донькою часто займаємося творчістю. Їй подобається працювати з ножицями і клеєм, виготовляти аплікації.

Запитую в іменинниці, ким мріє стати.

— Звичайно, кінозіркою, — сміється Злата.

Зараз ви читаєте новину «4-річна Златослава Гайдук вчитиметься у школі моделей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають