субота, 25 травня 2019 13:40

Згорів котедж і пошкоджена техніка - підпал під Полтавою

Згорів котедж і пошкоджена техніка - підпал під Полтавою
Під Полтавою горіло підприємство ПАТ "Полтавське". Фото: poltava.to

24 травня біля села Сем'янівка під Полтавою на підприємстві товариства "Полтавське" сталася пожежа — згорів котедж і пошкоджено техніку турецької фірми "Онур".

Близько 3-ї правоохоронцям повідомили про підпал повідомляє poltava.to.

Власниками "Полтавського" є дружина та родина полтавця Геннадія Сікалова.

"Правоохоронців викликали о 2:44. Внаслідок підпалу згорів склад пиломатеріалів, де зберігалася суха дошка, пошкоджені 4 екскаватори турецької фірми "Онур", вартість яких 500 тисяч євро за кожний, а також згорів будинок. Постраждалих немає. Могло згоріти все, не лише кар'єр із видобутку піску та техніка, яка там була, а й вся база відпочинку поряд. Підозрюю в підпалі тих людей, що два місяці тому спалили мій автомобіль Volkswagen Passat", - розповів Сікалов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відкрили першу в Україні автодорогу з гарантією на 28 років

Начальник відділу комунікацій поліції в Полтавській області Юрій Сулаєв говорить, що відкрито кримінальне провадження за фактом умисного знищення або пошкодження майна.

20 травня під Полтавою на ділянці траси Полтава - Суми водії перекрили одну смугу руху. Аргументували тим, що дорога аварійна.

Зараз ви читаєте новину «Згорів котедж і пошкоджена техніка - підпал під Полтавою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають