середа, 12 грудня 2018 09:10

Мотобольне поле "Вимпел" перейшло до комунальної власності

Мотобольне поле "Вимпел" перейшло до комунальної власності
Мотобольне поле під Полтавою. Фото: topnews

12 жовтня цього року на сесії Щербанівської сільської ради депутати прийняли мотобольне поле "Вимпіл" до комунальної власності. Його планують відновити й використовувати за призначенням.

Це питання для депутатів стало чи не найбільш дискусійним за все засідання.

" Необхідно наводити порядки. Усі бачили, в якому стані стадіон був, в якому є. Гарантовано: якщо він перейде в комунальну власність громади, то ми його відновимо й зробимо таким, яким має бути. І я радий, що дане питання депутати підтримали", — сказав голова Щербанівської сільської ради Ігор Процик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому "Ворскла" програла "Арсеналу"

Окрім цього на засіданні сесії депутати профінансували покупку слухового апарату для дитини та виділили по 5 тисяч гривень жителям громади, які потребують лікування. Шляхом конкурсу визначили Щербанівську ЗОШ опорною. Обговорили поправки до закону, згідно з якими, всі фінансові операції у сільській раді здійснюватимуть виключно через банківські заклади та картки. Тепер платежі за землю треба буде проводити через банки та термінали, матеріальну допомогу — отримувати на картку. Прийняли у комунальну власність частину Полтавського районного будинку культури - субвласність 50/50. Надалі міркуватимуть, як оновлювати і за який кошт ці приміщення.

"Це все брехлива провокація" - поновлений на посаді мера Мамай говорить про щоденний тиск з боку СБУ. Вдома у нього та його дітей вже декілька днів намагаються провести обшуки.

Зараз ви читаєте новину «Мотобольне поле "Вимпел" перейшло до комунальної власності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають