четвер, 03 січня 2019 17:05

Чистили дороги до полтавських сіл - не витримала техніка

Чистили дороги до полтавських сіл - не витримала техніка
Розчищається дорога на Минівку Фото: facebook.com

Замети на Миколівку та Минівку Заворсклянської об'єднаної громади Полтавського району розчищають усією громадою. Сільська рада наймає техніку і платить за роботу.

Про це повідомив "Газеті" Заворсклянський сільський голова Вячеслав Сологор.

"Незважаючи на те, що ці дороги знаходяться на обслуговуванні ДП "Агентство місцевих доріг Полтавскої області", ми не залишаємо наших мешканців наодинці зі стихією. Спочатку чистили КрАЗом, але дві години роботи не принесли бажаного результату. Потім підприємці з Ватажкового намагалися "пробити" Білорусом,але техніка не витримала", - написав на своїй сторінці у Facebook Вячеслав Сологор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 120 кілометрів доріг в Абазівці розчистили за два дні

Сільський голова 3 січня зранку звернувся за допомогою до двох фермерів, депутатів сільської ради, які мають потужну техніку з жорстким відвалом. Володимир Троцько та Олег Пунтус зреагували швидко. Опівдні дороги було розширено та очищено від переметів .Миколівкою місцеві жителі називають околицю Ватажкового. У Ватажковому та Минівці мешкають по півтисячі людей. Як пояснив сільський голова, розчищені опівночі польові дороги перемітає до ранку так, наче їх не чистили взагалі. Це дороги обласного підпорядкування, але Агенство місцевих доріг не встигає чистити їх від снігу.

В останні дні 2018 року на дороги Коломацької об'єднаної громади виїхав новий трактор МТЗ 892. Сільська рада купила його за власні кошти – 479 тис. грн. У комплекті до нього придбали відвал для розчистки вулиць від снігу та косарку.

Зараз ви читаєте новину «Чистили дороги до полтавських сіл - не витримала техніка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають