субота, 29 грудня 2018 15:10

120 кілометрів доріг в Абазівці розчистили за два дні

120 кілометрів доріг в Абазівці розчистили за два дні
Дороги в Абазівці розчистили за два дні Фото: http://votg.gov.ua

Через снігопад села Абазівської сільської ради залишилися без транспортного сполучення. Щоб розчистити дороги, дві доби поспіль працювали безперевно 5 тракторів.

Про це розповів "Газеті" Абазівський сільський голова Павло Міхно.

Через перемети люди лишилися без найнеобхіднішого.

"Після снігопаду родина із Лавриків везла 3-річну дитину з температурою в Абазівку в лікарню. Легковий автомобіль застряг у заметі. Сім'ю визволили і дитину доставили до лікаря Нивою. Там надали допомогу й відвезли додому. Все скінчилося нормально", - розповів сільський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка погода на полтавців очікує сьогодні

Щоб до Лавриків та Соломахівки змогла проїхати рейсова маршрутка, довелося залучати партнерів. На прохання про допомогу відгукнулися товариства "Ковалівка Агро", "Полтаваплемсервіс", агрофірма "Насіння", сільськогосподарський кооператив "Злагода".

Ранком 27 грудня рух автодорогами Полтавської області, який обмежували напередодні через негоду, повністю відновлено.

"Проблемні ділянки доріг на автодорогах М-03 Київ-Харків та Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь розчищені. Техніка ДСНС України та снігоприбиральна техніка облавтодору продовжують чергування та роботу на місцях можливого ускладнення руху"

Зараз ви читаєте новину «120 кілометрів доріг в Абазівці розчистили за два дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають