неділя, 21 липня 2019 11:26

Уночі на пляжі під Полтавою покажуть уривок вистави за оповіданням Гоголя

Уночі на пляжі під Полтавою покажуть уривок вистави за оповіданням Гоголя
На березі річки Ворскла під Полтавою відбудеться нічний показ вистави "Утоплена". Фото: facebook

26 липня пізно ввечері на одному з пляжів на річці Ворскла неподалік Полтави покажуть виставу-мініатюру "Утоплена" за мотивами оповідання Миколи Гоголя "Майська ніч, або утоплена".

Про це повідомили на сторінці аматорського театру "Малафея" в соцмережі Facebook.

Початок о 21:30, тривалість близько 40 хв. Події розгортатимуться на пляжі, актори використовуватимуть також річку.

Прем'єра вистави "Утоплена" відбулася 13 липня на березі річки Псел неподалік села Хатки Шишацького району Полтавщини під час велопоходу на дачу Короленка.

Задумана як частина інтерактивної програми, "Утоплена" так вразила глядачів, що режисер Людмила Вітенко оголосила про окремий показ для полтавців. Щоб дізнатися адресу та потрапити на виставу, обов'язково необхідна попередня реєстрація, адже кількість місць для глядачів обмежена. Повідомляють лише, що пляж у селі Вакуленці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полтавців перенесли у минуле Володимира Короленка - фото

"Показ відбудеться на пляжі. Просимо взяти з собою ковдри або каремати, засоби від комарів і теплий одяг. Не забудьте ліхтарики. Вживання алкогольних напоїв та їжі під час вистави - заборонено. Показ тільки для дорослих", - попереджають на сторінці заходу в соцмережі.

Оплату за перегляд організатори не встановлюють.Проте зазначають, що будуть дуже вдячні за благодійні внески довільного розміру.

Точну кількість місць не повідомляють. У п'ятницю, за тиждень до вистави, на її перегляд зареєструвалися понад 120 глядачів.

На фестивалі "Полтавська галушка" театр "Малафея" показав уривок із "Лісової пісні".

Зараз ви читаєте новину «Уночі на пляжі під Полтавою покажуть уривок вистави за оповіданням Гоголя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають