середа, 24 липня 2019 12:10

Наступної суботи в Кашубівці відгуляють День села
3

27 липня святкуватимуть день села Кашубівка в Полтаському районі
Фото: Наталія Положишник
27 липня святкуватимуть день села Кашубівка в Полтаському районі
27 липня святкуватимуть день села Кашубівка в Полтаському районі

27 липня в селі Кашубівка Полтавського району вдруге відзначать День села. Планують культурно-розважальну програму та частування.

Про це "Газеті" розповіла організатор заходу, депутат Терешківської сільради Наталія Положишник.

"Ми на сесії вирішили з депутатами, що День села Кашубівка проводитимемо в останню суботу липня. Уперше таке свято провели торік. Людям дуже сподобалося. Цьогоріч готуємо новинки і сюрпризи", - розповіла пані Наталія.

Для підготовки свята створили робочу групу, до якої увійшли завклубу, бібліотекар, співробітники школи. Залучили місцевих підприємців і фермерів.

Планують цікаву фотозону в сільському стилі - виготовили ростових ляльок, сплели тини, завезли тюки соломи. Організують "Шинок". До нього жінки в українських костюмах запрошуватимуть на бутерброди, млинці, традиційні українські напої та коровай. Частуватимуть усіх, хто прийде. Також нагодують гостей свята кулішем.

З розваг планують конкурси й забави, знову проведуть лотерею - кожна родина отримає один квиток. Розігруватимуть головний приз. Що це буде, Наталія поки що не називає - каже, готують сюрприз. Торік розіграли живого чорного барана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терешківська громада шукає двох керівників

Культурну програму організують силами місцевих колективів самодіяльності. З 21-ї і до півночі проведуть святкову дискотеку з живою музикою. Сцену ставити не планують.

День Кашубівки відзначатимуть 27 липня з 16-ї в центрі села, на подвір'ї Кашубівського будинку культури.


22 липня у Полтавському районі провели партіотичний велопробіг. Велосипедисти з усієї Полтавщини привезли по "жмені" землі для козацького кургану в селі Жуки Полтавського району.

Зараз ви читаєте новину «Наступної суботи в Кашубівці відгуляють День села». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають