вівторок, 17 вересня 2019 11:15

Лекція "Медіаграмотність, або як створюють фейки": а вам є що сказати з приводу фейків?

Лекція "Медіаграмотність, або як створюють фейки": а вам є що сказати з приводу фейків?
Лекція пройде у форматі обговорення. Вхід вільний. Фото: facebook

Сьогодні, в час, коли в Україні йде інформаційна війна з Російською Федерацією, так само всередині країни політики ведуть часто брудну гру. Через ці та інші фактори потрібно знати як саме це робиться, щоб фільтрувати інформацію і відділяти правду від кривди. З цього приводу у Білій Церкві організували лекцію-дискусію "Медіаграмотність або як створюють фейки". Вона відбудеться вже цього четверга.

"Буда рада поділитись досвідом та розповісти, як про власні кейси, так і досвід колег. Медіаграмотність, сьогодні, вже має бути обов'язковим предметом в школі.
Хоча, на мою думку, відчуття фейків у сучасних дітей вже "зашито" в ДНК, - говорить лектор 38-річна Тетяна Люлька. - З дорослими трохи складніше. Особливо з такими, що народились та закінчили школу ще при радянській владі. Як свідчать проведенні дослідження люди старші 45 в три рази частіше розповсюджують фейкові новини в соціальних мережах".

Під час лекції будуть обговорюватися як саме створюються фейки, ким, для чого, як розпізнати.

Лекція відбудеться 19 вересня о 18:00 у великому залі Київської обласної торгово-промислової палати.

Адреса: м. Біла Церква, вул. Северина Наливайка, 13. Вхід вільний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яніна Соколова, Ірма Вітовська, Римма Зюбіна виступлять у рамках Театрального фестивалю "Кіт Ґаватовича"

Організатори заходу: Білоцерківський осередок політичної партії "Національний корпус" та громадська організація "Білоцерківська альтернатива".

Стало відомо, що з наступного року супутникове телебачення стане платним. Канали "1+1", "СТБ", "Новий канал", "Інтер", "ІСТV", "М1" та "М2" транслюватимуть за гроші.

Зараз ви читаєте новину «Лекція "Медіаграмотність, або як створюють фейки": а вам є що сказати з приводу фейків?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають