Ексклюзиви
понеділок, 14 січня 2019 12:10

Керівники району заспівають гімн зі школярами

Керівники району заспівають гімн зі школярами
У Щербанях керівники Полтавського району співатимуть гімн разом зі школярами Фото: dpchas.com.ua

Це відбудеться 22 січня біля районного будинку культури у Щербанях.

Про відзначення Дня соборності України "Газеті" розповіли у Полтавській районній раді.

22 січня 2019 року виповнюється 100 років з дня проголошення Акту злуки Української Народної республіки і Західноукраїнської Народної республіки. Керівники Полтавського району цю подію вшанують покладанням квітів до пам'ятника Тарасу Шевченку у Щербанях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко оголосить про похід на вибори 22 січня - політолог

Учасники дійства у національному вбранні, з жовто-блакитними стрічками зберуться об 11:00 біля районного будинку культури. Державний гімн та патріотичні пісні разом зі школярами виконають голова районної ради Михайло Кононенко, голова райдержадміністрації Ігор Карімов, голова Щербанівської об'єднаної громади Ігор Процик.

"Віднині воєдино зливаються століттями відірвані одна від одної частини єдиної України – Галичина, Буковина, Закарпаття і Наддніпрянська Україна, – йдеться в акті. – Здійснилися віковічні мрії, для яких жили і за які вмирали найкращі сини України. Віднині є тільки одна незалежна Українська Народна Республіка. Віднині український народ увільнений могутнім поривом своїх власних сил, має змогу об'єднати всі зусилля своїх синів для створення нероздільної, незалежної української держави, на добро і щастя українського народу".

Зараз ви читаєте новину «Керівники району заспівають гімн зі школярами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають