субота, 05 січня 2019 19:48

Порошенко оголосить про похід на вибори 22 січня - політолог

Порошенко оголосить про похід на вибори 22 січня - політолог
Петро Порошенко скоріше за все заявить про участь у виборах 22 січня або у першій половині місяця. Фото: УНІАН

Президент Петро Порошенко найвірогідніше заявить, що балотуватиметься на виборах президента 2019-го у День Соборності, 22 січня. Про це Gazeta.ua розказав політолог Володимир Фесенко.

"Порошенко ще влітку включився у виборчу кампанію. Вся країна знає три магічні слова - "Армія, мова, віра". Немає тільки телевізійної реклами. Але у телевізорі Порошенко з осені - їздить по регіонах, розрізає стрічки, зустрічається з людьми. Висуватись Порошенку потрібно найближчим часом - найвірогідніше зробить це 22 січня або у першій половині місяця.

Здивувати таємними козирями зараз не можливо. У Петра Олексійовича найголовніший козир - томос. Ближче до виборів може спрацювати позиція священиків помісної церкви. У Тимошенко - власний проект Конституції. Ключові гравці як Тимошенко і Порошенко мають компромат один на одного. Приховують його до фінальної частини виборів".

Сильна сторона Порошенка - його президентство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко зробив заяву про вибори

"Головна сильна сторона Петра Олексійовича - те, що він президент. Кожного дня його згадують у новинах, він може використовувати свій статус, присутній в інформаційному просторі. Порошенко має величезні ресурси на виборчу кампанію. Інша сильна сторона - його досвід та досвід його команди.

Головна слабкість - антирейтинг близько 50%. Ці люди кажуть, що за жодних умов не голосуватимуть за Порошенка. І це буде величезна перешкода виходу у другий тур. Досі нічого не змогли зі цим зробити. Друга проблема - високі рейтинги, але вихід у другий тур не гарантований. Є багато критики і невиконані обіцянки. Як президент Порошенко буде відповідати за низький рівень життя, негаразди, проблеми".

Вибори президента відбудуться у березні 2019-го.

Документи до ЦВК можна подати до 3 лютого 2019-го. Потрібно також внести грошову заставу у розмірі 2,5 млн грн. Реєстрація триватиме до 8 лютого включно.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко оголосить про похід на вибори 22 січня - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути