понеділок, 03 жовтня 2011 11:19

Найдорожчим столичним житлом стали апартаменти за $ 12 мільйонів

Найдорожчим столичним житлом стали апартаменти за $ 12 мільйонів

У вересні на сайті безкоштовних оголошень Slando було розміщено близько 100 тис. пропозицій з продажу квартир у всіх регіонах України. З них близько 40 тис. - в Києві.

Минулого місяця вартість продаваних квартир коливалася в інтервалі від $ 15 тис. до $ 12 млн.

Про це ЛІГАБізнесІнформ повідомили в Slando.

На основі оголошень на сайті безкоштовних оголошень складено рейтинг п'яти найдорожчих столичних квартир.

1 місце. Восьмикімнатна дворівнева квартира, розташована в новому будинку на Великій Житомирській. З вікон відкривається вид на Андріївський узвіз, урочище Гончарі-Кожум'яки, Поділ і київські мости. Квартиру загальною площею 604 кв. м продають без обробки.

Вартість - $ 12 млн.

2 місце. Шестикімнатний пентхаус в новому будинку на вулиці Десятинній. Будинок перебуває під постійною охороною і відеонаглядом, обладнаний автономною котельнею та генератором. З вікон відкривається вид на історичний центр Києва. Загальна площа - 578 кв. м, висота стель - 3,3 м. Без внутрішньої обробки.

Вартість - $ 11,5 млн.

3 місце. П'ятикімнатна дворівнева квартира в новому будинку по вул. Грушевського, розташована на 12 поверсі 20-поверхового будинку. Загальна площа становить 500 кв. м. Вид на Маріїнський парк, Міський сад та Петровську алею. У квартирі зроблений ремонт з оформленням інтер'єру в класичному стилі.

Вартість - $ 9,3 млн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На доступне житло обіцяють виділити удвічі більше грошей

4 місце. Трирівневий пентхаус з терасою на даху, розташований в новому клубному будинку в центрі Печерська. Десять кімнат загальною площею 741 кв. м, без оздоблення, з власним басейном на просторій відкритій терасі. З вікон відкривається панорамний вид на весь Київ.

Вартість - $ 7,4 млн.

5 місце. П'ятикімнатний пентхаус в новому клубному будинку на Мічуріна, розташованому в заповідній зеленій зоні Києва. З вікон відкривається вид на набережну Дніпра. Загальна площа квартири - 508 кв. м у вільному плануванні без обробки. У будинку передбачено 1 тис. кв.м громадських площ: дитячий майданчик, лобі, фітнес зона, зона гриль і басейн на даху будинку з просторою терасою для шезлонгів.

Вартість - $ 5 млн.

Нагадаємо, за даними Slando, при тому, що середня вартість однокімнатних квартир становить від $ 50 тис. до $ 60 тис., цілком можливо знайти квартиру і за $ 15 тис.

Зараз ви читаєте новину «Найдорожчим столичним житлом стали апартаменти за $ 12 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути