понеділок, 19 вересня 2011 00:15

Найдорожче винаймати житло восени

— Шукав квартиру через інтернет. Нічого не здибав. У газетах те саме. Старші студенти з мене сміялися. Хто шукає житло у вересні, нічого дешевого не лишилося, — каже 18-річний Сергій Кущ із селища Котельва. Він студент Полтавського педагогічного університету.

У Полтаві п'ять вищих навчальних закладів. Щороку у місто приїздять близько 30 тис. студентів. Більшість винаймають житло, бо не вистачає гуртожитків.

— У серпні–вересні за поселення в кімнату господарі беруть на сто гривень більше, бо починається сезон, — говорить Оксана Ляхова, рієлтор з агентства "Полтавська нерухомість". Першими розбирають квартири у центрі міста поблизу навчальних закладів. Ціни почнуть знижувати після Нового року. Тоді  з'їжджають старшокурсники, що закінчили навчання. Найдешевша оренда влітку.

У Полтаві однокімнатну квартиру пропонують за 1,4 тис. грн, двокімнатну — від 1,5 тис. За окрему кімнату у квартирі з господарами беруть 500–800 грн.

Зараз ви читаєте новину «Найдорожче винаймати житло восени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути