четвер, 29 вересня 2011 15:23

На доступне житло обіцяють виділити удвічі більше грошей

На доступне житло обіцяють виділити удвічі більше грошей

На Державну цільову соціально-економічну програму будівництва (придбання) доступного житла в 2012 році можуть виділити з державного бюджету 200 млн грн, що вдвічі перевищить обсяг держкоштів на 2011 рік.

Таке сообешеніе міститься в прес-релізі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

"Держава розуміє значення програми, і тому в проекті держбюджету 2012 року передбачено 200 млн грн - удвічі більше, ніж цього року", - наведені в прес-релізі слова заступника голови Міжвідомчої комісії з розгляду пропозицій для формування переліку об'єктів житлового будівництва, на добудову (будівництво) яких або покупку житла можуть бути спрямовані кошти, директора департаменту державних програм та розвитку житлового будівництва Мінрегіонбуду Олександра Непомнящего.

"Крім того, тепер фінансування буде здійснюватися окремим рядком із загального фонду, і розпорядником коштів визначено Мінрегіон", - зазначив він.

Відповідно до прес-релізу, комісія 28 вересня розглянула інформацію про більш ніж 40 об'єктів незавершеного житлового будівництва і визначила ті, на добудову яких можуть бути спрямовані кошти в рамках держпрограми. Їх перелік буде пізніше оприлюднений на сайті Мінрегіонбуду.

Нагадаємо, державна цільова соціально-економічна програма будівництва (придбання) доступного житла на 2010-2017 роки стартувала у вересні 2010 року. У 2010 році держпідтримку на покупку такого житла отримали 590 сімей.

У 2011 році з держбюджету на реалізацію програми доступного житла виділено 100 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «На доступне житло обіцяють виділити удвічі більше грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути