четвер, 10 травня 2018 11:26

Фахівці розповіли, як легко організувати продаж квартири у Києві

Рекомендації досвідчених ріелторів щодо купівлі квартири в Києві. Що слід враховувати при виборі.

Як придбати житло у столиці. Думаєте проблеми лише в тому, щоб заробити необхідну суму коштів? Коли у вас в руках необхідні кошти виникає ряд проблем, з якими ви навряд чи впораєтесь самостійно.

  Кілька порад від досвідчених ріелторів, як швидко продати квартиру в Києві
Кілька порад від досвідчених ріелторів, як швидко продати квартиру в Києві

Мета пошуку квартири

"Перш ніж придбати житло в Києві, слід визначитись для якої цілі ви це робите", - розповідає ріелтор Сергій Лагодін

• Якщо ви сімейна людина і збираєтесь народжувати дітей, то вочевидь, слід потурбуватися про тихий район, де поряд з будинком розташовані дитячий майданчик, садок та школа.
• Якщо ви холостяк і плануєте придбати житло для себе одного, то явно не схочете перейматися ремонтом, а наявність автомобіля позбавить вас від проблеми з місцем розташування.
• Якщо квартира вам потрібна для хорошого вкладення коштів і ви плануєте її здавати, тоді вам потрібне помешкання в зручному районі та з невеличкою площею.

Житло найкраще шукати за допомогою порталу "Столична нерухомість". Тут, окрім того, що можна задати вказані параметри, можна ще й знайти додаткові функції.

  Кілька порад від досвідчених ріелторів, як швидко продати квартиру в Києві
Кілька порад від досвідчених ріелторів, як швидко продати квартиру в Києві

"Зараз дуже часто шукають житло для людей з інвалідністю. Їм важливо, щоб будинок був обладнаний зручним широким ліфтом та комфортним під'їздом. Також люди, які шукають житло у столиці потребують допомоги в продажі свого старого помешкання як в Київській області так і в інших областях України. Багато хто не знає вартості квартир і для початку заходять на сайт, для того щоб поцікавитись, що можна придбати на їх гроші. Але якщо задати навіть такі параметри, то грамотний ріелтор вам допоможе. На минулому тижні допоміг підібрати квартиру для молодої родини за 442 тисячі гривень. Це хороший район, непоганий ремонт та гарні меблі. Площа квартири маленька, але молоду родину без дітей це влаштувало", - каже ріелтор.

Вимоги замовників, при купівлі квартир

Найчастіше у столиці купують одно - та двокімнатні квартири. Зазвичай просять тихий район, з гарними сусідами і невеличкою зеленою зоною. Вартість таких квартир 910 - 1 170 тисяч гривень.

"Бувають і складні вимоги. В минулому місяці мав замовлення на двокімнатну квартиру, яка розташована на двох поверхах. Таке замовлення виконати складно, але у Києві можливо все. У новобуді, ми знайшли недобудоване помешкання, в якому вдалося зробити саме так. Замовниця залишилась задоволена і має шикарні сходи по центру житла", - каже Сергій.

  Кілька порад від досвідчених ріелторів, як швидко продати квартиру в Києві
Кілька порад від досвідчених ріелторів, як швидко продати квартиру в Києві

Якщо вас цікавить продаж квартир, то саме портал "Столична нерухомість" допоможе вам в цьому. Також, тут можна знайти ріелторів, які справді знайдуть те, чого вам захотілось, а не відмовлятимуть і не нав'язуватимуть свою думку.

Зараз ви читаєте новину «Фахівці розповіли, як легко організувати продаж квартири у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути