четвер, 10 травня 2018 11:29

Як вигідно придбати квартиру у Києві та Київській області

Вибір квартири та будинку з Park Lane - оперативний пошук оптимального варіанту житла, поради досвідчених ріелторів, документальне оформлення.

  Park Lane - оперативний пошук оптимального варіанту житла
Park Lane - оперативний пошук оптимального варіанту житла

"Олексій Тимченко понад 8 років був на заробітках в США. Заробив необхідну суму, а коли постало питання, в якому місті зупинитись, то однозначно вибрав Київ. Але обрати необхідне житло виявилось не так просто. В Києві безліч районів, є вторинна нерухомість, сучасні нові будинки, цілі мікрорайони. Зрозумів, що зовсім не знає міста та його нюансів. Наприклад, "Оболонь" гарний район, але там є проблеми з водою. Друге питання, яке виникло - потрібна квартира з індивідуальним опаленням чи без. Коли почав детальніше шукати в інтернеті, знайшов понад 20 різних компаній, які займаються продажем квартир, але свій вибір зупинив на агенстві нерухомості Park Lane, оскільки в них найкращий вибір квартир.

Переваги пошуку квартири через агенство Park Lane

Якщо Ви вирішили купити квартиру через агенство нерухомості Park Lane, то пошук на сайті тут можна здійснювати по районах, при цьому вказавши необхідний метраж. Якщо в наявності немає такого житла, то на сайті залишайте заявку на необхідне житло і його для вас знайдуть через певний час.

Для себе Олексій визначив певні умови при виборі квартири:

• три кімнати з хорошим метражем;
• щоб усі кімнати були окремо;
• невеличка нежитлова площа;
• розташування будинку неподалік від метро.

  Park Lane - оперативний пошук оптимального варіанту житла
Park Lane - оперативний пошук оптимального варіанту житла

Коли почали спілкуватись із ріелторами, вони запропонували подивитися й будинки, які були дуже приємні по цінах і плануванню. З гарним ремонтом, гарним садом та подвір'ям. Ріелтор спланував та показав всі варіанти, які найбільш підходять, причому один був кращим іншого. Перш ніж прийняти остаточне рішення знадобилося трохи часу.

В агенстві також допомогли з оформленням документів, поки власник не отримав весь пакет.

"Коли у мого брата виникло питання придбати житло, то ми знову звернулися до цієї компанії. Брат шукав дім за містом для родини", - розповідає Олексій.

У вимогах ставив басейн біля будинку, бесідку та мангал у дворі. Думав, що з такими вимогами йому точно нічого не знайдуть. Але, виявилось, що ріелтори допомогли і з цим питанням. Для брата підібрали 8 варіантів, які повністю задовольнили його запити. Окрім того, що ріелтори показували варіанти вживу, вони ще й надсилали чіткі пропозиції на пошту.

Можу зробити висновок, що з допомогою агенства Park Lane здійснюється ефективний продаж будинків в Києві та області. Оскільки, вони ще й допомогли брату продати його будинок у Київській області - завершує Олексій.

  Park Lane - оперативний пошук оптимального варіанту житла
Park Lane - оперативний пошук оптимального варіанту житла
Зараз ви читаєте новину «Як вигідно придбати квартиру у Києві та Київській області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути