Японська кухня стала дуже популярною серед киян. Суші та роли можуть бути як святковими стравами, так і простим обідом. Разом із попитом існує і велика кількість ресторанів, які пропонують ці страви різної якості, що викликає питання, а де ж замовляти смачні суші в Києві. Розглянемо п'ять переконливих причин, чому варто замовити доставку суші в Києві саме в ROCO Sushi – одній з найпопулярніших мереж суші-барів столиці.

1. Різноманітність японської кухні
ROCO Sushi пропонує широкий асортимент страв японської кухні, щоб задовольнити навіть найвишуканіші смаки. Меню включає різноманітні види ролів, суші, гунканів, японських супів і суші-сетів. Усього понад 60 позицій у меню. Усі страви вирізняються фірмовим підходом.
У ROCO Sushi ви зможете насолодитися як класичними ролами філадельфія і каліфорнія, так і спробувати екстравагантні поєднання ролів з манго, грушею, апельсином, гребінцем, ікрою тобіко, восьминогами та багато іншого. Досвідчені суші-кухарі приготують вам класичні, запечені роли, в темпурі, вега роли. ROCO – це рай для шанувальників суші.
2. Великі порції
У ROCO Sushi ми розуміємо, що хороший апетит іноді потребує більшої порції. Тому кожна наша порція суші – справжнє задоволення для гурманів. Усі роли в меню мають вагу понад 300 г.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вишукані японські страви, що легко приготувати вдома
Особливістю всіх страв у ресторані є велика кількість начинки. Кожен шматочок ролу містить тонкий прошарок рису, при цьому багато риби та начинки всередині ролу, що дозволяє відчути поєднання смаків зовсім по-новому. Саме це ідеальне поєднання пропорцій рису та начинки є секретним і тим, що відрізняє ROCO від інших ресторанів, які пропонують преміум суші в Києві.
3. Якість та свіжість
Якість інгредієнтів – пріоритет ROCO Sushi. Ресторан співпрацює лише з перевіреними роками постачальниками продуктів, які мають усі необхідні сертифікати якості. Тут ретельно вибирають морепродукти та інші компоненти для наших страв, щоб забезпечити максимальну свіжість та бездоганний смак.
Для приготування всіх страв ROCO використовують тільки преміальні інгредієнти. Американський рис для суші, японські соуси, найкращий крем сир – і цей підхід відстежуються у всіх позиціях меню. Це ж стосується й підходу до самих продуктів. Ви можете бути впевненими, що роли та суші приготовані лише з добре очищеної риби, овочів. Використовують лише найкращі частини риби. Кожен шматочок суші, доставлений вам ROCO Sushi, – це високоякісне та надійне задоволення.
4. Безкоштовна доставка
ROCO Sushi здійснює безкоштовну доставку суші в Києві протягом 59 хв. Тут розуміють, що зручність відіграє важливу роль при замовленні їжі. Ресторан пропонує доставку суші прямо до вашого порога. Ви можете насолоджуватися вишуканими стравами, не залишаючи затишку свого будинку чи офісу. Це також дозволяє вам заощадити час та зусилля.
При оформленні замовлення оператор визначить вашу зону, назве час доставки. У межах Києва вона буде безкоштовною. На сайті в розділі "Доставка" можна ознайомитися з зонами, які відповідають часовим параметрам очікування замовлення.
5. Доступні ціни
Якісна японська кухня може бути дорогою, але в ROCO Sushi прагнуть зробити її доступною для всіх. Тут пишаються тим, що меню пропонує високоякісні страви за розумними цінами. Це дозволяє клієнтам закладу насолоджуватись чудовим смаком без переплати.
Мережа суші-барів ROCO Sush дотримується японської філософії, завжди прагнучи досягти кращої якості за нижчих цін, пропонуючи преміум суші за розумними цінами.
Висновки
На закінчення, замовити доставку суші в Києві в ROCO Sushi – це не тільки можливість насолодитися різноманітністю японської кухні, а й досвід справжнього гастрономічного задоволення. Тут з гордістю пропонують великі порції, доступні ціни, безкоштовну доставку та страви найвищої якості. Довіртеся ROCO Sushi та пориньте у світ неймовірних смаків і ароматів Японії, не виходячи зі свого дому.
Англійські шеф-кухарі розповіли про найбільші помилки, котрих допускаються люди, коли їдять або п'ють страви японської кухні.
Більшість клієнтів вважає, що найскладніше в азіатських ресторанах – навчитися користуватися бамбуковими паличками. Але серця кухарів боляче ранить також, коли гості "топлять" суші в соєвому соусі, накладають на них маринований імбир, заварюють зелений чай окропом та припускаються низки інших помилок.
Gazeta.ua зібрала 7 найпоширеніших помилок і порад, як їх виправити.
Коментарі