Ексклюзиви
четвер, 30 травня 2024 16:03

Магазин дверей HOMEDOORS - якісна продукція від постачальника з гарантією

Будь-який вид дверей є важливим елементом для завершення загальної композиції конкретної будівлі, офісу, квартири та навіть промислового об'єкту. Існують вхідні та міжкімнатні двері, що відрізняються за функціоналом, зовнішнім виконанням, стандартами захисту, міцності та багато іншого. З їхньою допомогою можна розмежувати простір і захистити себе від сторонніх очей.

Автор: HOMEDOORS
  Двері є важливим елементом для завершення загальної композиції конкретної будівлі, офісу, квартири
Двері є важливим елементом для завершення загальної композиції конкретної будівлі, офісу, квартири

Кожен охочий може замовити готовий варіант або створити індивідуальний проєкт в інтернет-магазині HOMEDOORS. Професіоналізм консультантів дозволить швидко знайти необхідні міжкімнатні двері, сформувати замовлення з урахуванням рекомендацій і виключити всі труднощі. У межах гарантійного та післягарантійного обслуговування надають будь-які консультації та поради.

Асортимент дверей та особливості вибору

Майстри готові взятися за будь-які індивідуальні проєкти, попередньо провівши виміри. Завдяки досвіду та професіоналізму будь-які проблеми швидко вирішуватимуть. Заздалегідь із запропонованого асортименту слід оцінити двері, виходячи з різних критеріїв:

• відтінок (від світлого до темного відтінку, з імітацією натурального дерева та інших видів оздоблення);

• фурнітура (високоякісні та функціональні елементи, що забезпечують довговічність усієї конструкції);

• дизайн (класика, вигнуті форми, фрезерування, накладні елементи, півкола та багато іншого).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без плям і жовтизни: як зробити міжкімнатні двері чистими

Особливо популярні вхідні дизайнерські двері, які можна зробити як завгодно та під будь-які розміри. Монтаж проводиться силами фахівців HOMEDOORS, і до цієї послуги входять такі дії:

• монтаж самих дверей;

• встановлення та налаштування доводчика;

• врізання петель;

• встановлення порога;

• регулювання та багато іншого.

Вхідні двері можуть доповнюватись різними системами безпеки, при цьому зберігатиметься форма та функціонування всієї конструкції.

Переваги співпраці

Двері встановлюють в найкоротші терміни та у багатьох випадках терміни становлять від 3 до 5 годин. Для виробництва використовують такі перевірені матеріали, як ПВХ, ДВП, МДФ, євробрус або дерев'яний масив. Деякі двері можна доповнити шпоном, що створює оригінальне виконання. Вхідні двері виготовляють із ПВХ або металу.

Надають багаторічну гарантію як на саму продукцію, так і на установку. Є послуги доставки Україною, а регіональні представництва додатково спрощують взаємодію з різними клієнтами. Кожен із них може оцінити характеристики та параметри дверей, а також вивчити їх на вигляд завдяки високоякісним фотографіям.

Зараз у моді мінімалізм. Тому й двері мають бути не масивні. Найкраще вписуються приховані. Блоки без ­лиштв зливаються з фарбованими стінами. Це допомагає зробити помешкання нестандартним, розповів столичний дизайнер інтер'єрів.

Міжкімнатні приховані двері встановлюють на петлі в ніші у стіну. Але треба їх продумати на початку ремонту.

Зараз ви читаєте новину «Магазин дверей HOMEDOORS - якісна продукція від постачальника з гарантією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути