четвер, 29 січня 2009 17:50

За виграну в лотерею квартиру Марина Біжко візьме гроші

Автор: фото: Ігор ФІЛОНЕНКО
  Марина Біжко з чоловіком Віталієм та онукою Валерією у своєму домі в селі Коби Кобеляцького району. До Києва родина переїжджати не планує. За виграну квартиру хочуть узяти гроші
Марина Біжко з чоловіком Віталієм та онукою Валерією у своєму домі в селі Коби Кобеляцького району. До Києва родина переїжджати не планує. За виграну квартиру хочуть узяти гроші

Марина Біжко з села Коби Кобеляцького району стала переможницею в державній лотереї "Хто там?". Родина жінки 18 років купувала квитки різних лотерей.

— Листоноша принесла три квитки "Хто там?". На одному не було нічого, на другому — 3 гривні, а на третьому випало поле з написом "ТБ", — згадує жінка. — Заповнили купончик, відправили в Київ. А через тиждень запросили на телегру.

У Київ поїхала разом із чоловіком. Каже, ніяких віщих снів перед тим не бачила.

У студії, коли крутила барабан, випала найбільша кількість балів — шість — і вона стала переможницею. Крім квартири, Біжки на телегрі отримали ще телевізор і 500 грн.

— У Києві нам вручили сувенірні ключі від квартири та папірець, який підтверджує мій виграш, — хвалиться Марина Біжко. — Саму ж квартиру ми отримаємо протягом року — так нам пояснили на програмі.

Переїжджати до столиці родина не планує. Виграш можна взяти у грошовому еквіваленті вартості квартири — 270 тис. грн. Це й зроблять Біжки.

— Дім у нас є, машина нова є, і так наче не бідуємо, — усміхається жінка. — А гроші поділимо між дітьми. Ну і собі щось лишимо — на лотерею. Грати будемо і далі, може, доля іще раз усміхнеться.

Зараз ви читаєте новину «За виграну в лотерею квартиру Марина Біжко візьме гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути