четвер, 11 жовтня 2007 07:14

У квартирі Віри Тьосси стіна тріснула навпіл

— П"ятиетажка тріснула пополам, — тицяє пальцем на тріщину в стіні мешканка будинку N24 по пров. Соколова в мікрорайоні Поділ у Полтаві Віра Тьосса, 83 роки. — У квартирі тричі розривалася проводка. Електрики відмовляються ремонтувати. Крізь розколину дме вітер.

Будинок звели 33 роки тому. Тут живе 50 родин. Протягом п"яти останніх років він поступово руйнується. Можлива причина —  розташування на місці старого русла річки Лтава. Восени в четвертому під"їзді через тріщини в стінах розійшлися плити на підлозі. Мешканці кажуть, що зверталися до ЖЕДу, та безрезультатно. Будинок аварійним не визнали.

— Капітальний ремонт ЖЕД не робить. Ми лише експлуатуємо будинок, — пояснює виконувачка обов"язків начальника ЖЕДу N8 Тетяна Шиян, 46 років.

На утримання ЖЕДу N8 будівля перейшла півроку тому. Раніше перебувала у відомстві тепловозо-ремонтного заводу. Щоб запобігти тріщинам, на будинок поставили стяжки. Та це не допомогло. Мешканцям Тетяна Шиян радить звертатися до міського житлово-комунального управління.

— ЖЕД N8 протягом жовтня ліквідує протікання даху, проведе ремонт аварійного четвертого під"їзду, — запевняє інженер-технолог міського житлово-комунального управління Ліна Горобець, 28 років. — Відомостей про необхідність капітального ремонту цього будинку ЖЕД N8 в управління не подавав.

Зараз ви читаєте новину «У квартирі Віри Тьосси стіна тріснула навпіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути