четвер, 12 червня 2008 17:38

Станіслав Євстіфеєв побив однорічного сина

22-річного Станіслава Євстіфеєва та 20-річну Наталію Тищенко із села Окіп Лубенського району хочуть позбавити батьківських прав. Пара у цивільному шлюбі виховує двох синів — Максима, 1 рік, та 2-місячного Ярослава. Станіслав два тижні тому напідпитку побив Максима. Дитину доправили до лікарні.

У селі розповідають, Станіслав та Наталія ніде не працюють. Заглядають у чарку, за дітьми не дивляться. У день пригоди Євстіфеєв був удома п"яний. Хлопчик плакав. Це роздратувало чоловіка.

— Він бив Максима головою об стінку, душив. Так розказують у селі, — каже місцева жителька. Називатися не хоче.

Про те, що чоловік побив дитину, спочатку дізналися в сільській раді. Звідти повідомили до служби соціального захисту. Хлопчика одразу доправили до Лубенської районної лікарні. Нині його стан задовільний.

Про позбавлення Станіслава та Наталії батьківських прав говорили на засіданні місцевої координаційної ради. Соціальні працівники вирішили дати батькам ще один шанс.

Станіслав не місцевий, до села переїхав. Його батьки померли, як і Наталині. Жінка закінчила Хорольське профтехучилище. Їй запропонували роботу в місцевому магазині. Та вона відмовилася. Євстіфеєв і Тищенко живуть із Наталчиною 80-річною бабусею на її пенсію та "дитячі" гроші. Також жінка отримує гроші як мати-одиначка. Для цього вони зі Станіславом не реєструють шлюб. Діти записані на її прізвище, по батькові — Станіславовичі. Чоловік у сільській раді не зареєстрований.

Відносно обох батьків Лубенська прокуратура порушила кримінальну справу про злісне невиконання батьківських обов"язків.

Максима батько побив тяжко вдруге. Також він відлупцював дружину, яка на той час була на 8 місяці вагітності Ярославом.

Зараз ви читаєте новину «Станіслав Євстіфеєв побив однорічного сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути