Ексклюзиви
пʼятниця, 04 липня 2008 17:25

Під час змагань спортсменів заставляли перевзуватися

Автор: фото: Еліна СЕРГАЧОВА
  Учасники чемпіонату України з тріатлону, що відбувся в Комсомольську, проходять другий етап змагань на велосипедах. Перед цим вони перепливали річку, а опісля бігтимуть на швидкість
Учасники чемпіонату України з тріатлону, що відбувся в Комсомольську, проходять другий етап змагань на велосипедах. Перед цим вони перепливали річку, а опісля бігтимуть на швидкість

Минулої суботи в Комсомольську пройшов чемпіонат України з тріатлону. Це спортивне змагання на швидкість, яке об"єднує плавання, велогонку та біг.

— Чемпіонат України з тріатлону проводиться в Комсомольську вп"яте, — розповідає начальник споркомітету міста Віктор Подрезан.

Цього року приїхали 128 спортсменів із дев"яти областей України. Між собою змагалися 15–17-річні та молодші дівчата й хлопці.

Учасники вишикувалися перед стартом на вул. Конституції. Одягнені в купальні костюми й велосипедки. Майже всі босі. На руках і ногах маркерами написані номери.

Змагання починають із запливу на швидкість затокою Дніпра Барбара. Дистанції долають на швидкість. Далі без перерви на відпочинок одягають кросівки, футболки чи майки, шоломи, кріплять на себе номери учасників на тканині (без усіх цих вимог знімають із дистанцій. — "ГПУ"). Сідають на велосипеди й далі долають маршрути. Потім знімають шоломи, перевзуваються та пробігають дистанцію.

У підсумку в різних вікових категоріях переможцями стали Аліна Сапарапулова, Катерина Рябокінь і Вероніка Кузьменко з Комсомольська, Марія Качалова, Дмитро Фірсов і Андрій Сіренко з Черкас, Олена Рогодченко й Олексій Годований із Житомира, Яна Петцель та Іван Меншиков із Донецька, Юрій Бобряков зі Львова, Анар Наджафов із Харкова.

Усі дівчата-переможці цьогорічного чемпіонату України за два тижні поїдуть до Угорщини із національною збірною з тріатлону на кубок Європи.

На змагання в Комсомольськ приїхали члени національної збірної України з тріатлону. Виступали показово поза конкурсом. А київський тренер Едуард Панарик спостерігав за виступами спортсменів та відбирав найсильніших до національної збірної.

Зараз ви читаєте новину «Під час змагань спортсменів заставляли перевзуватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути