четвер, 11 жовтня 2007 07:07

Гіпермаркет "Екватор" запрацює 17 листопада

У Полтаві минулої п"ятниці в мікрорайоні Браїлки на вул. Ковпака, 26 презентували торговельно-розважальний центр "Екватор".

У ньому є аптека, льодовий палац, магазини одягу, ювелірних виробів, подарунків, спорттоварів, салони мобільного зв"язку, боулінг, більярд, кафе й ресторани швидкого харчування. Для розташування "Екватора" реконструювали супермаркет "Велика кишеня". Він разом із "Великою аптекою" та магазином електроніки "Ельдорадо" вже працюють. Решту закладів відкриють 17 листопада.

Презентацію гіпермаркету для журналістів організували у вигляді гри.  Представників преси попросили якнайшвидше зібрати дитину до школи або самим зібратися у відрядження. Витрати не мали перевищувати 150 грн. Список необхідних товарів поклали до конверта.

Перший до каси прибіг журналіст телеканалу "ІРТ-Полтава" Андрій Гречаник. За 4 хв. 20 с він зібрав у відрядження пиво, горішки, праску, чіпси, зубну пасту й щітку. Сума витрат становила 145 грн. Усі товари віддали журналістам. Переможцю подарували ще й тостер.

Зараз ви читаєте новину «Гіпермаркет "Екватор" запрацює 17 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути