четвер, 03 липня 2008 18:26

Чи ставали ви жертвою шахрайства?

Іван Зацепляний, пенсіонер:

— Цигани всі гроші витягнули. У кишені була десятка. І якби ж вкрали. Я сам віддав. На базарі пристала циганка. Потім як набігло їх. Обступили з усіх боків. Я поліз до кишені та почав гроші витягати. Усі циганці віддав. А потім вона руками сплеснула, і я ніби очнувся. Почав кричати, а вона схопилася та побігла. Я ж старий, за нею не побіжу.



Ігор Москаленко, студент:

— Мобілку хлопець на вулиці видурив. Попросив подзвонити. Це було серед білого дня. Я глянув — нормально одітий. Сказав, дасть гривню за те, що подзвонить. Дав мобілку, а він вхопив її та побіг. Добре, хоч телефон недорогий. До міліції я не пішов. Перед тим у мене також пропав телефон — то менти його не знайшли.



Людмила Шафош, пенсіонерка:

— Квартиру обікрали, як я у больниці лежала. Чоловік був у командировці. Живемо на першому поверсі. На кухні вікно розбили та відкрили. Винесли золотий перстень, гроші, куртку шкіряну. Квартира тільки два тижні закрита була. У міліцію звернулися, але вони нікого не знайшли. Зараз квартиру пусту не лишаємо. Чоловік хворий, то він сидить постійно вдома.



Віктор Щеплинський, пенсіонер:

— Мене циганка пробувала обікрасти, але я її за руку піймав. У м"ясному павільйоні розстебнула молнію на штанах та залізла до кишені. Я її вхопив за шкірку та почав трусити. Вона проситься — "відпустіть, дядю". А недавно підійшла до мене циганка та каже — "дивись мені в очі". А рядом ментовка на ринку. Я їй туди пальцем показав. Кажу "йди", бо я сам так можу подивитися. То вона швидко пішла далі.

Зараз ви читаєте новину «Чи ставали ви жертвою шахрайства?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути