четвер, 03 грудня 2009 18:00

Яценюк побудував свою партію за новими принципами

Автор: фото: Світлана КОЧЕТОВА
  Кандидат у президенти Арсеній Яценюк: ”Люди всім ціну знають і дадуть оцінку на виборах”
Кандидат у президенти Арсеній Яценюк: ”Люди всім ціну знають і дадуть оцінку на виборах”

28 листопада партія "Фронт Змін" провела з"їзд. Її лідер Арсеній Яценюк показав свою команду. Він підкреслює, що для нього важлива не стільки посада президента, як реалізація історичних цілей збереження Української держави.

Ні з боку Януковича, ні з боку Тимошенко добровільної передачі влади на підставі результатів виборів не буде, зазначає кандидат у президенти, під час одного з виступів у регіонах.

— Якщо перемагає Янукович — Тимошенко боротиметься. Якщо перемагає Тимошенко, Янукович також боротиметься. Там не розбереш, хто в якій партії. Якщо переможе Тимошенко, то половина Партії регіонів перейде до неї. І навпаки — якщо перемагає Янукович, одразу буде розкол БЮТ.

Щоб отримати посаду президента, Тимошенко та Янукович задіяли всі ресурси, підкреслює Арсеній Яценюк.

Десять місяців ми шукали людей — і знайшли

— Вони вдвох тримають медіа-простір: газети, телебачення, радіо. Тимошенко зосередила для своєї перемоги ще й адміністративний ресурс. Вона сказала, що турів буде стільки, скільки треба. Такі заяви небезпечні. Люди все чудово розуміють, всім ціну знають і дадуть всім оцінку на виборах 2010 року. Нікому не вдасться зловживати волею людей. Тому турів виборів буде лише два.

Політик підкреслює, що будує свою партію на абсолютно нових принципах. У ній люди об"єднані спільними цілями і завданнями, а не особистою вигодою. Його партія формується не за принципом купівлі місць у виборчих списках, а за принципом того, що кожен може зробити для країни.

— Можна було будувати партію, як усі: номер у списку парламенту — 5 мільйонів доларів. Номер у списку в обласній раді — залежно від обласної ради, хто скільки дасть. Та ж історія з міськими радами. Так будуються всі інші партії. Я пішов іншим шляхом. 10 місяців ми шукали людей — і знайшли. Є молоді, є й у віці. Є ті, які були в політиці, є ті, які не були. Є справжні генерали. Я будував партію знизу. Хто хоче вносити гроші — вносьте. Але не за місце у списку. Ти доведи, що ти в змозі потрапити в політику, що ти щось умієш, що тобі можна довіряти. У моїй партії люди, які готові взяти на себе відповідальність.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк побудував свою партію за новими принципами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути