Ексклюзиви
понеділок, 31 травня 2010 13:20

"Народна Самооборона" дала Раді 10 тисяч. Литвин вимагає мільйон

"Народна Самооборона" дала Раді 10 тисяч. Литвин вимагає мільйон
Група "Народна Самооборона" відшкодувала вартість мікрофону, вартість гнізд пульту для голосування. Про це журналістам сказав спікер ВР Володимир Литвин.

"Народна Самооборона відшкодувала мікрофон 10 тис гривень за гнізда які були залиті клеєм і компенсувала частину збитків за пошкоджені меблі", - сказав керівник парламенту.

В той же час голова ВР зазначив що в будь-якому разы мільйон гривень збитків, яких депутати завдали Раді 27 квітня буде компенсовано за їхній рахунок.

"Факт є фактом. Мільйон треба компенсувати. І він не буде компенсований за рахунок державного бюджету", - зазначив керівник парламенту. Спікер також додав, що він провів низку зустрічей з депутатами під час яких обговорювалося, як вони компенсуватимуть збитки. "Я також написав листи лідерам фракцій щоб вони визначилися хто яку суму буде оплачувати",- резюмував голова ВР.
Зараз ви читаєте новину «"Народна Самооборона" дала Раді 10 тисяч. Литвин вимагає мільйон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути