вівторок, 02 лютого 2010 12:45

Ахметов, Клюєв і Колесніков жодного разу не були на засіданнях Ради

Ахметов, Клюєв і Колесніков жодного разу не були на засіданнях Ради

Протягом п"ятої сесії Верховної Ради України жодного разу з невідомих причин не брали участі у поіменних письмових реєстраціях 14 народних депутатів.

Про це на брифінгу повідомив заступник голови парламенту Микола Томенко.

За його словами, ці 14 народних депутатів мають по 51 пропуску. Найбільше прогульників - у Партії регіонів, зокрема, це Нуруліслам Аркаллаєв, Рінат Ахметов, Ігор Гуменюк, Сергій Кий, Андрій Клюєв, Борис Колесніков, Леонід Клімов, Олександр Лещинський, Антон Пригодський, Володимир Мальцев, Юрій Чертков.

Крім того, додав Томенко, засідання ВР не відвідували двоє депутатів від фракції НУ-НС – Давид Жванія і Геннадій Москаль, та один депутат від БЮТ – Костянтин Жеваго.

За словами віце-спікера, ще гірша ситуація з участю народних депутатів у засіданнях парламентських комітетів. Як сказав Томенко, жодного разу у засіданнях своїх комітетів не брали участі 46 народних депутатів з різних фракцій, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов, Клюєв і Колесніков жодного разу не були на засіданнях Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути