середа, 20 січня 2010 14:12

Януковичу нема про що говорити з Тимошенко - Герман

Януковичу нема про що говорити з Тимошенко - Герман
Народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман переконана, що кандидату у президенти Віктору Януковичу немає про що дебатувати з його суперником Юлією Тимошенко і тому він навряд чи братиме участь у теледебатах.

Про це вона заявила журналістам, коментуючи заяву заступника голови Верховної Ради Миколи Томенка, що 1 лютого Тимошенко візьме участь у теледебатах кандидатів у президенти.

Герман звинуватила ряд представників ЗМІ у тому, що вони виконують інструкції штабу БЮТ і постійно мусують тему щодо теледебатів між Януковичем та Тимошенко.

"В інструкціях штабу БЮТ написано абсолютно чітко – робити все, щоб журналісти на будь-якому брифінгу, на будь-якій прес-конференції ставили питання про теледебати між Тимошенко та Януковичем", - сказала вона.

Герман нагадала, що Янукович неодноразово заявляв, що "у чемпіонаті з брехні з Тимошенко ніхто брати участь не буде".

"Якщо нема кандидата, з яким можна говорити конструктивно про розвиток України після президентських виборів, про те, як будувати краще життя, як відбудовувати економіку, то треба говорити про це з народом. Юлія Тимошенко не хоче конструктивної розмови, вона хоче тільки обливання брудом", - сказала Герман.

При цьому вона додала, що рівних Тимошенко у брехні в Україні немає, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Януковичу нема про що говорити з Тимошенко - Герман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути