вівторок, 12 січня 2010 08:43

Янукович пояснив, чому не відповідає Юлі по-справжньому

Янукович пояснив, чому не відповідає Юлі по-справжньому

Кандидат в президенти, лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає негідним для себе як чоловіка допускати образливі висловлювання на адресу прем"єр-міністра Юлії Тимошенко.

Про це він сказав в ефірі телерадіокомпанії "Сигма" (Маріуполь, Донецька область).

"Коли мені ставлять запитання, чому я Юлі не відповідаю, я думаю, ви б мене перестали поважати, якби я Юлі відповів так, як я про неї думаю, або так, як мені б хотілося. Вона не дочекається цього. Я ніколи в своєму житті не опускався до того, щоб змагатися з жінкою в словоблудді", - сказав лідер ПР.

Янукович відзначив, що на його думку Тимошенко немає рівних в образах стосовно опонентів, проте він не збирається їй в цьому підігравати.

Він також висловив упевненість, що образливі висловлювання на його адресу не допоможуть Тимошенко виграти вибори Президента.

Політик при цьому відзначив, що ПР зробить все, щоб захистити результати виборів.

"Ми, звісно, створили програму захисту результатів голосування... Ми не дозволимо нашим опонентам сфальсифікувати вибори або обирати президента в судах так, як це зробили в 2004 році", - сказав він.

При цьому Янукович закликав населення на місцях зробити все можливе, щоб не допустити порушень в день виборів.

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко розцінила категоричну відмову від дебатів лідера Партії регіонів Віктора Януковича як "звичайну боягузливість", проте все ще сподівається, що він прийме запрошення на дебати.

Крім того, 18 грудня в ефірі телеканалу "Україна" Тимошенко, зокрема, висловила сумнів, що засуджені підтримають Януковича, оскільки, за її словами, у нього був не той статус під час відбування покарання за здійснення кримінального злочину, пише proUA.

Зараз ви читаєте новину «Янукович пояснив, чому не відповідає Юлі по-справжньому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути