понеділок, 11 січня 2010 11:51

Янукович відмовився говорити з Тимошенко, а Герман не проти

Янукович відмовився говорити з Тимошенко, а Герман не проти

Янукович відмовив Тимошенко в "чемпіонаті з брехні"

Кандидат у президенти, лідер Партії регіонів Віктор Янукович категорично не братиме участі в теледебатах з прем"єр-міністром Юлією Тимошенко, на які вона його запрошувала.

Про це повідомила заступник голови фракції ПР Ганна Герман, пише "Телекритика".

"Ми не раз говорили, що Віктор Федорович не братиме участі в чемпіонаті брехні. Якби в світі існував чемпіонат з красивої брехні, то Юлії Тимошенко на ньому не було б рівних.

Ми маємо програму дій, плани і говоритимемо тільки з українським народом.

З Тимошенко нам нема про що говорити, бо вона щодня тільки шукає винних в тій ситуації, в якій опинилася Україна", - зазначила Герман.

"Я готовий змагатися з Тимошенко добрими ділами, а не красивими пустопорожніми обіцянками", - передала слова Януковича Герман, додавши, що в другому турі він також не братиме участі в теледебатах з Тимошенко.

Герман також зауважила, що Янукович серйозний чоловік, який зараз зайнятий розвитком України після виборів, і не має наміру брати участь в базарі.

Щодо заяви Тимошенко, що Янукович "ховається за спиною Ганни Герман", то пані Герман сказала: "Нехай вона моє прізвище не чіпає. Якщо хоче зі мною поговорити, то нехай це зробить у прямому ефірі".

Нагадаємо, кандидат у президенти, прем"єр-міністр Юлія Тимошенко запрошує головного свого конкурента на виборах, лідера Партії регіонів Віктора Януковича на теледебати 15 січня - в останній згідно із законодавством день передвиборної агітації.

Тимошенко закликала Януковича не бути боягузом, прийняти її запрошення на дебати, а не ховатися "за спини Ганни Герман та інших славних бійців його команди".

Зараз ви читаєте новину «Янукович відмовився говорити з Тимошенко, а Герман не проти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути