понеділок, 12 жовтня 2009 10:37

Місія МВФ перевірятиме Україну два тижні

Місія МВФ перевірятиме Україну два тижні

У Києві з 12 по 24 жовтня з візитом перебуватиме місія Міжнародного валютного фонду (МВФ) на чолі з Джейлою Пазарбазіолу.

Про це повідомила прес-служба Міністерства фінансів України.

Згідно з повідомленням, під час запланованих у рамках візиту зустрічей обговорюватимуться питання економічної і фінансової ситуації в Україні. Експерти МВФ оцінять виконання показників критеріїв ефективності програми "Стенд-бай", згідно з Меморандумом про економічну і фінансову політику від 23 липня 2009 р., підписаному між Україною і МВФ.

МВФ у листопаді 2008 року схвалив для України дворічну програму на загальну суму $16,4 млрд і надав перший транш кредиту в $4,5 млрд.

12 травня в Україну надійшли $2,8 млрд другого траншу кредиту МВФ.

Частина другого траншу в розмірі $1,5 млрд направлена безпосередньо до Державного бюджету України для фінансування зовнішніх боргових зобов`язань уряду.

Третій транш склав $3,3 млрд замість запланованих 3,2 млрд. дол. Четвертий транш в обсязі $3,8 млрд. МВФ планував надати Україні до кінця 2009 року, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Місія МВФ перевірятиме Україну два тижні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути