середа, 30 січня 2019 17:34

Вигнанця Порошенка обіцяють зробити головним СБУшником

Вигнанця Порошенка обіцяють зробити головним СБУшником
Генерал Віктор Трепак працює у штабі Анатолія Гриценка. Фото: 24tv.ua

Кандидат у президенти, колишній міністр оборони Анатолій Гриценко призначить главою Служби безпеки України Віктора Трепака у разі своєї перемоги на президентських виборах. Про це політик написав у Facebook.

"Представляю вам моїх кандидатів на ключові посади в межах конституційних повноважень президента. Вперше, такого не робив жоден із кандидатів на попередніх виборах.

Знайомтеся: Віктор Трепак, кандидат юридичних наук, генерал-майор - він очолить СБУ після моєї перемоги на виборах", - заявив Гриценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генерал пішов працювати у штаб Гриценка

У листопаді 2015 року тодішній перший заступник голови СБУ — начальник Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Віктор Трепак написав заяву президенту Петрові Порошенку про звільнення.

Причиною Трепак назвав "неможливість виконання очолюваним ним спеціальним підрозділом визначених законом завдань щодо протидії корупції та організованій злочинності через перебування на посаді генерального прокурора Шокіна". Протистояння між посадовцями було викликано розслідуванням так званої справи "діамантових прокурорів".

Зараз ви читаєте новину «Вигнанця Порошенка обіцяють зробити головним СБУшником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути