вівторок, 22 січня 2019 13:50

Генерал пішов працювати у штаб Гриценка

Генерал пішов працювати у штаб Гриценка
Генерал Віктор Трепак працює у штабі Анатолія Гриценка. Фото: zn.ua

Генерал Служби безпеки Віктор Трепак приєднався до команди кандидата в президенти Анатолія Гриценка. Про це Гриценко заявив у Facebook.

"Посилення нашої команди: професіонал, людина честі, офіцер з бойовим досвідом, генерал СБУ Віктор Трепак – заступник керівника Центрального виборчого штабу з питань безпеки та взаємодії з правоохоронними органами", – повідомив політик.

Колишній перший заступник голови Служби безпеки Віктор Трепак 29 травня 2016 року передав детективам Націо­нального антикорупційного бюро матеріали "чорної бухгалтерії" Партії регіонів. Документи свідчать, що та майже $2 млрд готівкою витратила на хабарі. В оприлюдненій частині є прізвища тодішніх міністрів, народних депутатів, політиків, громадських діячів, суддів. Зокрема, нардеп Євгеній Гєллєр, колишній віце-прем'єр Володимир Сівкович, міністр юстиції Олена Лукаш, міністр закордонних справ Леонід Кожара.

У документах також згаданий американський політтехнолог Пол Манафорт. Після скандалу з "чорною бухгалтерією" Партії регіонів він пішов зі штабу тоді кандидата у президенти США Дональда Трампа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп із фракції Порошенка увійшла до штабу Гриценка

Раніше Анатолій Гриценко заявив, що назбирав 10 млн грн на кампанію. Гроші отримав від партійців. Виборчий рахунок відкрив в одному з державних банків.

Зараз ви читаєте новину «Генерал пішов працювати у штаб Гриценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути