четвер, 16 жовтня 2008 12:42

Ющенко відреагував на претензії Отрош і показав указ про її звільнення

На офіційному сайті Віктора Ющенка з"явилися два укази: "Про відновлення дії деяких Указів Президента України" за номером  932/2008, та "Про визнання таким, що втратив чинність, Указу Президента України від 24 квітня 2007 року N 338", номер документу - 933/2008.

Йдеться про повернення на посаду голови Печерського районного суду Володимира Колесниченка та про скасування указу Ющенка від 24 квітня 2007 року, яким він призначав Інну Отрош головою  Печерського суду столиці.  Обидва укази датовані 15-м жовтня 2008 року.

Нагадаємо, що апогеєм протистояння у ситуації із звільненням Колесниченка  та призначенням Отрош на "спірну" посаду (березень-червень 2007 року) став "скандал навколо печатки" Печерського суду та "побічні" ефекти типу побиття помічниці Інни Отрош, захоплення Печерського райсуду Києва представниками Партії регіонів та захоплення службових кабінетів. 

Раніше Отрош заявила, що указ Президента України про її звільнення офіційно не оприлюднено. У зв`язку з цим, вона продовжує перебувати на посаді голови суду.

Водночас Оторош зазначила, що сьогодні група осіб, серед яких - і колишній голова Печерського райсуду Володимир Колесниченко, самовільно увійшли і захопили кабінет одного із суддів Печерського райсуду.

"Очевидно, після захоплення Окружного адміністративного суду Києва хтось хоче захопити і Печерський, тим більше, що він знаходиться поруч", - сказала Оторош, додавши при цьому, що, незважаючи на це, суд продовжує працювати у звичайному режимі.

За матеріалами: УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко відреагував на претензії Отрош і показав указ про її звільнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути