середа, 09 вересня 2009 14:36

Ющенко обурений цинізмом депутатів

Ющенко обурений цинізмом депутатів
Президент України Віктор Ющенко схвильований ситуацією, яка склалася у Верховній Раді, повідомила прес-секретар глави держави Ірина Ванныкова на брифінгу в середу.

"Особливе хвилювання викликає у президента України патова ситуація, що склалася у Верховній Раді України. Провідні парламентські фракції поводяться украй безвідповідально, блокуючи нібито з благородними мотивами роботу в парламенті", - сказала вона, цитуючи слова Ющенка.

За її словами, президент здивований цинізмом деяких народних депутатів, які обурилися намірами Литвина позбавити їх зарплати.

"Складається враження, що в передвиборній боротьбі політичні сили готові каменя на камені не залишити ні від економіки, ні від парламентаризму в країні", - додала Ваннікова.

Вона відзначила, що Ющенко нагадав про необхідність перегляду показників бюджету за поточний рік, а також вказав на необхідність невідкладного розгляду бюджетних показників. Президент звернув увагу і на відсутність ключових міністрів у складі уряду, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко обурений цинізмом депутатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути