середа, 17 грудня 2008 19:37

Уряд прийняв проект Програми своєї діяльності

Уряд на засіданні у середу розглянув та ухвалив за основу проект Програми діяльності Кабінету Міністрів України в кризовий та посткризовий періоди.

Як повідомив секретаріат Кабінету Міністрів України, проект програми враховує положення Коаліційної угоди та актуальні завдання уряду, визначені Програмою діяльності "Український прорив: для людей, а не політиків".

Програма враховує пропозиції та зауваження міністерств та відомств, центральних органів виконавчої влади, а також перелік інфраструктурних проектів, реалізація яких має бути спрямована на досягнення програмних цілей.

В програмі доопрацьовано розділ "Україна і світ", а також інші розділи програми в частині європейської інтеграції та міжнародного співробітництва.

Також документ доповнено переліком законопроектів і переліком інвестиційних та інноваційних проектів, спрямованих на виконання програми та розділом щодо впливу світової кризи на економіку України.

Згідно із проектом, своїми першочерговими програмними завданнями уряд визначив:

досягнення макроекономічної стабілізації; оздоровлення і відновлення нормального функціонування фінансових ринків України, а також відновлення довіри до банківської системи; мінімізацію негативних соціальних наслідків через проведення виваженої та відповідальної соціальної політики; посилення економічної активності та відновлення економічного зростання.

Серед програмних завдань та заходів, орієнтованих на середньострокову перспективу (2010-2012 рр.): забезпечення фундаментальних передумов посткризового розвитку України; зняття інфраструктурних обмежень розвитку; підвищення технологічного рівня індустріального виробництва; створення сучасного агропромислового комплексу, тощо.

Проект Програми діяльності уряду в кризовий та посткризовий періоди протягом тижня буде доопрацьовано та винесено на затвердження на позачергове засідання КМУ, яке відбудеться в суботу, 20 грудня, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Уряд прийняв проект Програми своєї діяльності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути