Ексклюзиви
пʼятниця, 28 грудня 2012 15:06

У родичів опального донецького опозиціонера вимагають гроші - джерело

У родичів опального донецького опозиціонера вимагають гроші - джерело
У родичів Олександра Ярошенка міліція вимагає гроші. Фото: job-sbu.org

На родичів і друзів глави виборчого штабу об'єднаної опозиції "Батьківщина" в Донецькій області Олександра Ярошенка чинять тиск у зв'язку з його вчорашньою заявою про те, що він був змушений залишити Україну через переслідування з політичних мотивів. Про це "Новинам Донбасу" повідомило джерело в керівництві об'єднаної опозиції "Батьківщина" в Донецькій області.

"Його родичам і друзям дзвонять невідомі, які представляються працівниками міліції, вони пропонують їм принести певну суму грошей у певний час в умовлене місце, щоб проблема, як кажуть ці невідомі, позитивно вирішилася", - розповів співрозмовник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Глава донецької опозиції залишив межі України

Нагадаємо, вчора в коментарі "Новини Донбасу" по Skype, Ярошенко заявив, що він був змушений залишити Україну через переслідування з політичних мотивів.

7 вересня 2011 Ярошенко був затриманий у квартирі своєї дочки. Його звинувачували у розтраті 2000 гривень коштів Маріупольського шкірно-венерологічного диспансеру. Ярошенко працював там головним лікарем до обрання лідером обласної організації "Фронт змін".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шкіль може попросити політичний притулок у Чехії

Зараз проходить дорозслідування у справі Ярошенко. Він побоюється, що справу може бути реанімовано в будь-який момент.

19 липня цього року в Маріуполі податківці обшукали офіс ТОВ "Яруд-нерухомість". Це підприємство належить дочці Ярошенка.

У цей же день прес-служба ДПС в Донецькій області повідомила, що співробітниками податкової міліції ДПС у Донецькій області виявлена ??організована злочинна група, члени якої займалися розробкою та реалізацією різних схем ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах, створенням мережі "фіктивних" фірм для легалізації грошових коштів, отриманих злочинним шляхом.

Зараз ви читаєте новину «У родичів опального донецького опозиціонера вимагають гроші - джерело». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути