субота, 03 травня 2008 11:29

У НУ-НС вважають безперспективною партію "Єдиний центр"

Депутат Верховної Ради, заступник голови фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Роман Зварич вважає безперспективною партію "Єдиний центр".

"На думку більшості в нашій партії, проект "ЄЦ" приречений. Я не бачу в "Єдиного центра" ніякої перспективи", - сказав він.

При цьому парламентарій зазначив, що у фракції НУНС є ще 2 депутати, які розглядають можливість вступу в цю партію.

Зварич відмовився назвати їхні імена.

Депутат висловив упевненість у тому, що його думку щодо безперспективності зазначеної партії розділяє й Президент Віктор Ющенко.

Зварич уважає, що ті депутати, які прийняли рішення у виході з партії "Народний Союз Наша Україна" і входженні в нову політичну партію, повинні були б скласти депутатські мандати.

"Якщо ж вона ще й буде порушувати коаліційну угоду, то стане очевидною необхідність такого кроку з їхнього боку", - сказав він.

Як повідомлялося, лідер Соціалістичної партії Олександр Мороз вважає партію "Єдиний центр" партією адміністративного ресурсу Президента Віктора Ющенка.

Лідер партії "Єдиний центр" Ігор Кріль заявляє про непричетність Ющенка до діяльності партії "Єдиний центр", повідомляють Українські Новини.

Зараз ви читаєте новину «У НУ-НС вважають безперспективною партію "Єдиний центр"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути