субота, 24 травня 2008 14:57

Турчинов заявив, що вихід із демкоаліції неможливий

Перший віце-прем"єр-міністр, один із лідерів БЮТ Олександр Турчинов заявляє про юридичну неможливість виходу з демократичної коаліції частини депутатів від блоку "Наша Україна – Народна самооборона".

Про це Турчинов заявив сьогодні в інтерв"ю журналістам після відкриття змагань на Кубок України у грі "Що? Де? Коли?", повідомляє УНІАН.

"Юридично заяви, що лунали від певної групи впливу про вихід із коаліції, не мають юридичного підкріплення. Тим більше, що тільки більшістю голосів можна ініціювати вихід фракції з коаліції", - сказав Турчинов.

Перший віце-прем"єр наголосив, що Президент України Віктор Ющенко, як глава держави, не повинен ініціювати створення кризи в країні.

"Ідея зламати демократичний вектор розвитку держави і побудувати напівтоталітарну кримінальну країну об"єднує Балогу з представниками наших політичних опонентів. Все ж таки сподіваюсь, що відповідальність такої політичної сили як НУ-НС, для якої Балога не є лідером, вплине на депутатів, які обирались за списком цієї політичної сили", - додав він.

23 травня міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко висловив думку, що наступного тижня представники партії "Єдиного центру" вийдуть з демократичної коаліції. Луценко додав, що це буде зроблено з метою зруйнувати коаліцію, а потім висловити недовіру уряду.

Сьогодні повідомлялося, що Луценко попереджує, що за підсумками виборів у Києві може відбутися переформатування коаліції у Верховній Раді України. "У парламенті готується внутріполітичний переворот. Владу хочуть віддати тіням з минулого", - зазначив міністр, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов заявив, що вихід із демкоаліції неможливий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути