пʼятниця, 03 жовтня 2008 11:22

Тимошенко втретє стала найвпливовішою жінкою України

Тимошенко втретє стала найвпливовішою жінкою України
За версією українського журналу "Фокус", до п"ятірки найвпливовіших жінок України увійшли: прем"єр-міністр Юлія Тимошенко, секретар Ради національної безпеки і оборони Раїса Богатирьова, дружина президента України Катерина Ющенко, глава Київської обладміністрації Віра Ульянченко, глава Фонду державного майна Валентина Семенюк-Самсоненко.

100 найвпливовіших жінок країни вибрала рада з 32 авторитетних українських чоловіків-експертів з політики, бізнесу, науки, журналістики і шоу-бізнесу, говориться у повідомленні.

Головними критеріями відбору учасниць рейтингу стали: близькість до ухвалення державних рішень, вплив на бізнес і громадську думку.

Тимошенко втретє очолила рейтинг найвпливовіших жінок України.

У першу десятку рейтингу цього року вперше увійшли народний депутат від Партії регіонів Олена Лукаш (8-е місце) і генеральний продюсер каналу "Інтер" Ганна Безлюдна (10-е місце). У рейтингу 2008 року з"явилося 25 нових учасниць.

"Ми вперше підійшли до рейтингу впливових жінок не з погляду авторитетності в тому або іншому середовищі - політиці, бізнесі, культурі або громадському житті. Цього разу нам вдалося виділити коло зі 100 жінок, які своїми досягненнями і вчинками в нинішньому році робили вплив на всю країну", - відзначив головний редактор "Фокусу" Михайло Гладкий.

Аналізуючи статистику рейтингу, "Фокус" відзначив, що середній вік учасниць 47 років. Сфери їх діяльності: 39% - держслужбовці, 27% - спорт і культура, 20% - політика, 12%- бізнес, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко втретє стала найвпливовішою жінкою України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути