середа, 21 травня 2008 15:28

Тимошенко порадили прислухатися до критики Європи

Народний депутат України, член політичної партії "Єдиний Центр" Віктор Тополов вважає, що Україна за короткий час здійснила відчутний ривок у напрямку інтеграції у світову економіку.

Про це повідомили у прес-службі "Єдиного Центру".

"Про це свідчить і вступ у СОТ, і проведення у нас зборів керівників ЄБРР, і Енергетичний саміт, який відкриється в Києві завтра. Україна має всі шанси вирішити за рахунок цього ряд своїх економічних проблем, але для цього потрібна ефективна робота уряду, якої поки що не видно", - сказав В.Тополов.

Він нагадав, що президент ЄБРР Жан Лем"єр під час візиту в Україну цього тижня вказав на ті ж проблеми розвитку України, на яких протягом останніх місяців наголошує Президент Віктор Ющенко.

"Окрім інфляції, це стосується реформ в агропромисловому секторі, програми енергозбереження, адмінвтручання в економіку", - сказав В.Тополов, додавши: "Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко мала б прислухатися до критики європейців і замість того, щоб робити акцент на політичних питаннях, зосередитися на поточній кропіткій роботі в уряді", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко порадили прислухатися до критики Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути