середа, 09 квітня 2008 11:22

Тимошенко обмежить дозвіл на користування надрами

Прем"єр Юлія Тимошенко пропонує внести зміни до Конституції, які б закріпили прозорі процедури користування надрами.

Про це Тимошенко заявила на засіданні уряду, коментуючи намір Кабміну підсилити відповідальності за користування надрами.

"Якщо буде згода уряду, ми сьогодні приймемо жорсткий порядок поводження зі спеціальними дозволами на користування надрами", - сказала вона.

"З прийняттям цього порядку ми покладемо початок тому, що держава нарешті буде розпоряджатися своїми надрами на користь всіх громадян, а не олігархічних кіл і корумпованих ними чиновників"

"Не погано, якщо будуть ухвалюватися зміни до Конституції, закріпити і Конституцією ключові параметри поводження з надрами".

За словами Тимошенко, тема користування надр – "це друга за значимістю після газового ринку сфера корумпованої вседозволеності і абсолютної безконтрольності"

"Жодна країна не переживала такої вакханалії і корупції, яка процвітала останні 17 років в сфері розпорядження надрами і корисними копалинами", - сказала Тимошенко, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко обмежить дозвіл на користування надрами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути