вівторок, 14 жовтня 2008 08:28

Тарасюка підтримали 19 облорганізацій "Руху"

Тарасюка підтримали 19 облорганізацій "Руху"
Глави 19 обласних організацій "Народного Руху України" (НРУ) підписали заяву, якою висловили підтримку дій глави НРУ Бориса Тарасюка і рішенню Центрального Проводу і політичної Ради НРУ щодо нинішньої політичної ситуації в державі.

Як повідомляє прес-служба НРУ, глави облорганізацій висловили стурбованість тим, що деякі обласні державні адміністрації за вказіакою зверху включають механізми тиску на облорганізації "Руху" щодо необхідності зміни керівництва НРУ.

"У цій ситуації ми заявляємо, що Народний Рух України зберігає свою єдність. Ми нікому не дозволимо знищити нашу партію. Народний Рух України за свою історію вже переживав "розколи" і бажання ліквідувати "Рух". Але ми відстояли "Рух" тоді, відстоїм і в даний час. Народний Рух завжди був і продовжуватиме стояти на варті захисту національних інтересів України", - зазначено у заяві.

Нагадаємо, раніше Конференція Тернопільської обласної організації НРУ, яка відбулася 11 жовтня 2008 року, ухвалила рішення звернутися до учасників з"їзду партії з пропозицією розглянути питання про недовіру лідеру політсили Борису Тарасюку, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Тарасюка підтримали 19 облорганізацій "Руху"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути